Berg en Wiggers

Sinds april 1979 zijn wij gevestigd aan de Wittenkade in Amsterdam. De naam v.d.Berg en Wiggers staat voor sterke service en vakbekwaamheid.

In 1997 opende dit bedrijf een tweede vestiging op het Foodcenter te Amsterdam waar vooral veel bedrijfsauto’s en campers worden onderhouden. Vanaf 1 januari 2013 heeft Rick Wiggers het bedrijf overgenomen van zijn vader Kees Wiggers.

Ons team volgt regelmatig trainingen bij Bosch. Daardoor is het vertrouwd met de nieuwste stand van de techniek. Bij autobedrijf v.d. Berg en Wiggers staat de klant centraal. U krijgt gegarandeerd persoonlijk en vakbekwaam advies met duidelijke afspraken over tijdsduur en prijs van onderhoud en reparaties.

Wij leveren een breed scala aan diensten voor zowel benzine- als dieselvoertuigen. Niet alleen doen wij onderhoud aan alle typen personenauto’s maar ook aan grote- en kleine bestelauto’s, campers en bakwagens.

Ook voor APKkeuring, aircoservice, storingsdiagnoses, glasschade, en ander schadeherstel bent u bij ons aan het goede adres.

U bent meer dan welkom zowel als particulier als leaserijder. Voor bandenservice en opslag van winterbanden kunt U ook bij ons terecht. Wij hebben occasions, gespecialiseerd in BMW. Maar als u wilt gaan wij ook op zoek naar de auto van UW dromen.


Berg en Wiggers

Openingstijden

Berg en Wiggers

Contactgegevens

Centrale Groothandelsmarkt 180
1051 LJ Amsterdam
tel.:  020-6868956
fax.: 020-6821695