Nanhoe

De beste plek in Amsterdam voor tropische groenten, vruchten, levensmiddelen en diepvriesproducten

Waar vindt u nou de aller-lekkerste tropische groenten? Het fijnste fruit? Verse vis en andere levensmiddelen? Het antwoord is eenvoudig. Wij zijn Nanhoe Import en Export en wij hebben al langer dan 35 jaar ervaring met het aller-lekkerste tropische voedsel. Kom eens bij ons langs in het Food Center in Amsterdam. Maak kennis met Nanhoe Import en Export BV en beleef de smaak van de lekkerste tropische specialiteiten uit de hele wereld.

Tropische producten

Nanhoe Import en Export heeft een ruim assortiment van tropische producten. Denk aan heerlijke Kousenband, Okra, Aubergines, Antroewa Sopropo, Tayerblad en Amsoi. Het aanbod groenten en vruchten kan tijdens de seizoenen wisselen. Heeft u speciale wensen? Geef ze vooral aan ons door. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u bij ons de allerbeste exoten kunt inkopen.

Koel- en vriesproducten

We leveren niet alleen verse producten, ook ons koel- en vriesassortiment is indrukwekkend en omvat een ruim aanbod aan producten. Zo hebben wij o.a. vlees, vis, pepers, frisdranken en loempiavellen. Ook deze producten behoren tot de exoten. Kom langs, sla in en trakteer uw vrienden, familie of klanten op een stukje buitenland in het binnenland.

Sishado kruidige marinade en soja sauzen

Houdt u van een beetje pittig? Probeer dan eens ons huismerk Sishado voor kruidige marinades en sojasauzen. Deze sauzen komen rechtstreeks uit Suriname. De Sishado marinades en sauzen zijn gemaakt van puur plantaardige producten.
We halen verschillende exotische merken voor u naar Nederland. Zo is Nanhoe Import en Export BV bijvoorbeeld de exclusieve importeur van Saramacca Pomtayer en zijn wij het Nederlands agentschap voor Apoera Pomtayer en de Pine Oil.
Wilt u eens rustig rondkijken en het exotische ervaren? Nanhoe Import en Export bv is zes dagen per week geopend. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren over het allerbeste wat de tropen te bieden hebben. Alles om u de beste producten aan te raden, zodat u een diversiteit aan verse tropische lekkernijen aan uw klanten kunt verkopen.

U bent van harte welkom in het Food Center Amsterdam aan de Centrale Groothandelsmarkt 107.


Nanhoe

Openingstijden

Maandag 06.30 - 15.30 uur
Dinsdag 06.30 - 15.30 uur
Woensdag 06.30 - 15.30 uur
Donderdag 06.30 - 15.30 uur
Vrijdag 06.30 - 15.30 uur
Zaterdag 06.30 - 11.30 uur
Zondag Gesloten

Nanhoe

Contactgegevens

Centrale Groothandelsmarkt 107
1051 LJ Amsterdam
tel.:  020-6846184
fax.: 020-6822780