Bart, J. Wijnimport

Wijnimport J. Bart importeert al meer dan 55 jaar wijnen de hele wereld. Wij werken voornamelijk met kwaliteitsbewuste, vaak kleinere producenten met wie wij vaak al decennia lang zaken doen. Het huidige assortiment

bestaat uit ruim 800 wijnen van ongeveer 225 verschillende wijnboeren uit 17 landen. In 1964 werd Wijnimport J. Bart opgericht door Joop Bart. Nu staat zijn zoon Henk aan het hoofd van dit actieve familiebedrijf. Er zijn 2 vestigingen; één in Zuidoostbeemster en de ander in Amsterdam op het Foodcenter. Onze klanten in de regio Amsterdam worden beleverd door onze eigen chauffeurs vanuit deze vestiging.

Dankzij de diversiteit van ons assortiment treft u de wijnen van Wijnimport J. Bart aan op bijna alle niveaus exclusief binnen de Nederlandse horeca. Met het uitgebreide aanbod van Wijnimport J. Bart kunt u niet alleen een geschikte huiswijn voor uw restaurant vinden, of een originele wijn voor uw wijnbar, maar u kunt ook eenvoudig een uitgebreide wijnkaart samenstellen voor uw exclusieve restaurant. Daarnaast kunt u altijd een beroep doen op onze wijnadviseurs, allen Vinoloog, als u een actueel wijnadvies wilt, advies over het samenstellen van een wijnarrangement of zelfs uw hele wijnkaart. Ook het organiseren van een educatieve wijnproeverij voor uw medewerkers is mogelijk. Bovendien bieden wij van elke wijn een beknopte en duidelijke beschrijving aan, met daarop relevante gegevens over de herkomst, de producent, de streek, de smaak etc. De wijnbeschrijvingen zijn via onze website te lezen en downloaden. In de loop der jaren hebben wij een hechte vertrouwensband opgebouwd met tal van klanten en leveranciers, dankzij een zakelijk gezonde maar informele benadering. Kwaliteit, continuïteit, service, educatie en het aanbieden van wijnen met de best mogelijke prijs-kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf.


Bart, J. Wijnimport

Openingstijden

Maandag 08.00-16.30 uur
Dinsdag 08.00-16.30 uur
Woensdag 08.00-16.30 uur
Donderdag 08.00-16.30 uur
Vrijdag 08.00-16.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bart, J. Wijnimport

Contactgegevens

Centrale Groothandelsmarkt 143
1051 LJ Amsterdam
tel.:  020 - 4496060
fax.: 020 - 4496061