Asfalteringswerkzaamheden ingang Jan van Galenstraat weekend 20 tm 23 september

In opdracht van de gemeente Amsterdam zal KWS asfalteringswerkzaamheden uitvoeren aan de ingang Jan van Galenstraat in het weekend van week 38. De werkzaamheden worden uitgevoerd van vrijdag 20 september 2019 19.00 uur t/m maandagmorgen 23 september 2019 06.00 uur. Het Foodcenter is dan voor gemotoriseerd vervoer alleen bereikbaar via de ingang noord (Zeebergweg). Fietsers en voetgangers kunnen langs de werkzaamheden.

A10 vanuit het noorden;
U kunt via de afrit S103 naar de Bos en Lommerweg en deze uitrijden tot de kruising met de Haarlemmerweg en zo naar de noordelijke toegang van het Food Center

A10 vanuit het zuiden;
U kunt via de afrit S105 de Jan van Galenstraat uitrijden tot het kruispunt met Willem de Zwijgerlaan. Vanaf daar volgt u de omleiding naar de noordelijke ingang van het Food Center.

Vanuit het Centrum Hugo de Grootplein doorgaand verkeer afgesloten;
U kunt via de Frederik Hendrikstraat, Bilderdijkstraat, De Clercqstraat, Willem de Zwijgerlaan en Bos en Lommerweg naar de Haarlemmerweg.

U kunt natuurlijk ook gebruik maken van de aangegeven omleidingsroutes.

Het adres van de noordelijke toegang naar het Food Center is:
Zeegbergweg 3
1051 DE Amsterdam

De noordelijke ingang is bereikbaar vanaf Haarlemmerweg afslag Vredenhofweg. Deze toegang is 24/7 uur bemand. De toegangsrechten van uw pas blijven van kracht.

| Terug | Volgende »

Ander nieuws

Asbestsanering koelhuis en sloop eierpakhuis ()

Om ruimte te creƫren voor nieuwbouw op het terrein start MarktKwartier binnenkort met de asbestsanering van het koelhuis en het aanliggende eierpakhuis ten noorden van de grote hal. Na de sanering volgt de sloop van het eierpakhuis.


Lees verder