Toegang tot het Food Center


Het Food Center Amsterdam (FCA) is geopend maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 18.00 en op zaterdag van 6.00 tot 16.30. 

Aan beide ingangen, aan de Jan van Galenstraat en de Zeebergerweg, bevindt zich een  portiersloge. Hier kunt u zich aanmelden of gebruik maken van uw toegangspas. Naast de hoofdingang aan de Jan van Galenstraat kunt u in het kantoor van FCA Beheer terecht voor inschrijvingen en informatie.


Hoe word ik klant?
De toegangspas is alleen in het kantoor bij de hoofdingang aan de Jan van Galenstraat af te halen. U dient de onderstaande papieren te overleggen:

• een geldig uittreksel op papier van de Kamer van Koophandel niet ouder dan zes maanden
• de branche vermeld op het uittreksel dient een relatie te hebben met “food". Op uw uittreksel     staat de bedrijfsomschrijving vermeld. 

• een geldig legitimatiebewijs aanvrager en/of gemachtigde
• de aanvrager dient op het uittreksel te zijn vermeld of in het bezit te zijn van een machtiging.

NB
Uw pas blijft geldig zolang u ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel én zolang er in het uittreksel van de KvK niets wijzigt.
De pas wordt niet toegezonden en is niet vooraf aan te vragen.

Hoe werkt de kaart?
Met de kaart kunt u zelf de slagboom open sturen om de markt op en af te gaan. 

U biedt de pas aan bij de ring en wacht tot de slagboom geheel geopend is. Denk er om dat bij het verlaten van de markt de registratie ook daadwerkelijk plaatsvindt. Als de pas uitgaand niet wordt gelezen zal bij een volgend bezoek de slagboom bij de ingang niet reageren

Toegangscontrole 
         
Het Foodcenter Amsterdam is een afgesloten terrein. Onze doelgroep is de professionele ondernemer in horeca en food retail. Het toelatingsbeleid sluit hierop aan.
Om inkopen te kunnen doen op het FCA heeft u een kaart nodig om het terrein te kunnen betreden. Deze kaart is uitsluitend voor de toegang tot het terrein, u zult zich zelf als klant moeten laten registreren bij een of meerdere hier gevestigde bedrijven. De wijze waarop dit gebeurt, kan per bedrijf verschillen.

.

advertenties